Når du skal afsted på ferie, så vil du sikkert bare gerne frem så hurtigt som muligt, så din ferie for alvor kan begynde. Rigtig mange vælger at flyve, når de skal på ferie. Det er en hurtig måde at komme rundt i verden, men selvom det går relativt hurtigt, så kan en flyvetur hurtigt komme til at føles lang og kedelig. Det er begrænset, hvor meget du kan lave på et fly, hvor du for det meste af tiden er sidder på dit sæde ofte uden så meget plads til dine ben, og hvor det også godt kan larme en del. Der er alligevel nogle ting du kan gøre for at få flyveturen til at føles lidt kortere, og så det ikke føles lige så meget som spildtid at sidde deroppe langt oppe i luften og vente på, at flyet lander.

 

Forbered dig på din flyvetur

Det er meget individuelt, hvordan folk har det med flyrejser. Nogle kan sagtens få tiden til at gå, mens det for andre kan være lidt sværere. Det er under alle omstændigheder en god idé at forberede sig hjemmefra. Find ud af, hvor lang flyveturen er, og undersøg derefter, hvad du kan få tiden til at gå med. For nogle er det helt perfekt med en bog, andre lytter til musik eller lydbøger og nogle sover. Det handler om at finde på noget, som du i forvejen godt kan lide at lave, og som ikke kræver så meget bevægelse. Og så skal du forberede dig på de ting. Hvis du for eksempel gerne vil prøve at sove, så kan det være, at du skal have en nakkestøtte eller en pude med. Det kan også være, at du skal have et tæppe med, hvis det ikke er så varmt i flyet.

 

Prøv at slappe af

Selvom din ferie egentlig allerede er begyndt, når du sidder i flyet på vej til din destination, så begynder den for de fleste først, når de kommer frem til hotellet, eller hvor de ellers skal bo. Hvis du har mulighed for det, så prøv at slappe af på din flyvetur, da det også vil gøre det til en bedre oplevelse. Lad være med at tænke for meget over, hvor lang tid det tager og prøv i stedet at lav ting, som du slapper af med. Afprøv forskellige ting og find den bedste løsning for dig.

Kategorier: Rejser