Vi nærmer os med hastige skridt december. Snart er efteråret forbi, og vinteren står for døren. Det er lig med kulde, sne, sjap og mørke, men det er også lig med hygge og socialt samvær, for med vinter kommer december, og med december kommer jul. Julen er måske den tid på året, hvor vi vægter hyggeligt og dejligt socialt samvær med vores nære og kære allerhøjest. Det er tiden, hvor vi er lige lidt mere rummelige og giver hinanden lidt bedre tid. Normalt forbinder vi julen med hygge i hjemmet, men det kan faktisk også være rigtig rart at bevæge sig lidt udenfor.

Julehygge i haven lyder måske lidt specielt, men der er noget særligt magisk over at samles i haven og bare hygge. Man kan sætte varmelamper op og pynte med lyskæder og andet og på den måde skabe sig en fantastisk tid i sin have med julehygge i december.

Tag et glas gløgg i hånden og julehyg i haven

I december findes en helt særlig ro. Det gælder både for sindet, men også sådan helt bogstavelig talt. I en tid hvor langt de fleste familier vælger at tilbringe tiden i hjemmet, er aftenerne ofte præget af totalt stilhed. Tag din familie i hånden og vinterfrakken på og bevæg dig ud i din have og fornem den helt saglige ro, der findes i december. Det er måske lidt køligt, men med et glas gløgg i hånden og et par dejlige lune æbleskiver, kan man altså sagtens finde varmen og hyggen i haven. Man bør virkelig ikke undervurdere værdien af julehygge i haven. Der er noget helt særligt over at stå i sin have, nyde stilheden og se op mod stjernerne, der skinner så smukt på den sorte nattehimmel. Det kan være essensen af julen, man møder i sin have, hvis man bare man gider at gøre forsøget.

Pynt din have op med julepynt og julelys

Stort set alle familier pynter op til jul. De fleste gør det bare primært indendørs. Men der er altså mange gode og kreative muligheder for at få din have til at emme af julehygge. Guirlander kan hænge i træerne side om side med lyskæderne, der lyser din havenisse og anden julepynt flot op. Samtidig kan der måske endda gå lidt sport i den på villavejene. Hvem har den flotteste have? Vi er vel alle sammen en lille smule konkurrencemennesker. Julehygge i haven er slet ikke dumt.

Kategorier: Hjemmet