Okay, jeg indrømmer det. Jeg er måske lidt et mærkedyr. Men jeg er et fornuftigt mærkedyr, hvis jeg selv skal sige det. For ja, jeg køber udelukkende designer tasker, designer sko og designer støvler, men til gengæld er hvert eneste item et unikt item, som jeg sætter stor pris på og holder fast i. For mig er designer tasker, sko og accessories en investering, og jeg er heller ikke typen, der laver impulskøb. 

Jeg er tværtimod typen, der kun forkæler mig selv med mode items, jeg virkelig ikke kan leve uden. Jeg kan måske tælle på en hånd, hvor mange designer tasker jeg har, og selvom jeg har lidt flere par designer sko end det, så er det ikke mange flere. Mit garderobeskab vælter altså ikke ud med sko eller tasker, men til gengæld sætter jeg stor pris på de få designer sko og tasker, jeg har. Jeg har købt dem alle sammen hos Kassandra, fordi det altid er dem, der har de produkter, jeg bare ikke kan leve uden. Kassandra har altid et stort udvalg af de smukkeste designer tasker, sko og støvler fra mange forskellige brands. Brands, der både er eksklusive, verdenskendte og anerkendte. Brands, der for mig og helt sikkert også resten af verden definerer de aktuelle modetrends. 

Valentino, Givenchy og Fendi

Valentino, Givenchy og Fendi er mine absolutte yndlingsbrands. Der findes mange lækre og eksklusive brands, også hos Kassandra, men disse tre brands kan bare noget helt ekstraordinært, som ingen andre brands kan. 

Der er ikke noget som helst, der kan hamle op med min Valentino taske. Det er den, jeg bruger til hverdag, og det er den, jeg har med overalt. Når jeg skal til et finere event, har jeg en Givenchy taske, jeg altid bruger, selvom min Valentino taske i princippet også kunne bruges til dette. Mine Fendi solbriller følger med mig hver eneste sommer, og mine Givenchy sko er dem, der får alle til at tabe kæben, når de ser mig. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at disse tre brands leverer de absolut smukkeste designer tasker, designer sko og designer støvler. For deres produkter passer til alt og vil aldrig blive forældede. Men alligevel spiller de hver sin rolle i min garderobe, og de lever op til mine forventninger, hver eneste gang de kommer ud af skabet.

Kategorier: Mode